Moda trece, stilul ramane!

9755
125

 

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Iata ca in tumultul schimbarilor din viata mea, „dupa lupte seculare care au durat mai mult de un an” :)),

I’m BACK!

Dupa inca un sezon de Bravo, ai stil! chiar ALL STARS, am ajuns la aniversarea de 50 de ani a Festivalului Cerbul de Aur, chiar prezentand AGENDA, si in cele din urma am poposit sa am Zile cu Stil la TVR2 in fiecare sambata de la 0ra 17:00.

Nu de alta dar in viata totul este caracterizat de stil! Impresia pe care o lasam despre noi depinde de comportamentul nostru in societate, de felul cum avem grija de corpul nostru, de mintea noastra si cel mai mult de sufletul nostru, as spune eu.

Este cunoscut faptul ca fiecare femeie are propriul ritual de infrumusetare dar nici barbatii nu se lasa mai prejos. Asa ca mi-am propus ca in fiecare sambata sa va aduc in atentie informatii de ultima ora, care  va vor ajuta sa va dezvolati pe voi dar si imaginea voastra.

Depinde doar de noi daca vrem sa fim o aparitie sau doar o prezenta.

Sfaturile care va vor ajuta sa pareti la fel de luxoase ca modele pe care le admirati nu vor veni doar de la specialisti ci si de la vedete. Va astept sa pornim impreuna intr-o calatorie care te va invata totul despre cum sa devii cea mai buna versiune a ta!

Si ca sa vedeti ca nu bat campii si nu totul este atat de simplu cum pare la televizor, va prezint cateva imagini din ceea ce se petrece in spatele camerelor de filmat.

 

9755
125

4 Comments

Add Yours

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.