La multi ani!

5246
1

La multi ani fericiti! Sa aveti exact ce va lipseste! Aceasta este urarea mea pe 2017. Decat mult, prost si fara rost mai bine putin si bun, asa m-a invatat tatal meu, un om normal dar cu principii de fier.

La fiecare inceput de an avem asteptari, teluri, noi obiective. La fiecare 1 ianuarie ne propunem sa o luam de la inceput! Fie ca ne propunem sa slabim, sau sa uitam o iubire pierduta, la inceputul anului ne stabilim un obiectiv de atins. in unii ani ne iese in altii nu… si nu! nu depinde de an! Va spun din proprie experienta avand in vedere ca tot pe 1 ianurie la 00:00 am simtit ca voi ramane toata viata langa un om pe care il iubeam cu toata fiinta mea desi puteam sa jur ca nu se va intampla asta!

La inceputul anului ne gasim puterea! Puterea de a merge mai departe indiferent ce s-a intamplat pana atunci.

Anul 2017 este anul Cocosului de Foc, asa spun chinezii. Inainte obisnuiam sa ma informez care e treaba, ce-mi rezerva anul de pe diferite site-uri de astrologie, numerologie, etc. Azi stiu ca totul sta in mainile noastre! Nu suntem copaci, putem sa plecam, sa ne miscam, sa ne atingem telurile. Trebuie doar sa ne asumam riscuri! Si nu, nu este un cliseu, va spun cu mana pe inima, riscand sa faceti ceea ce va doriti, sa fiti voi insiva veti reusi orice! Cred cu tarie ca daca indraznim sa fim noi insine nu avem nimic de pierdut!

Indiferent de an, cel mai tare dor regretele, sa ne intrebam „ce-ar fi fost daca…”.  Indrazniti sa luptati pentru visele si obiectivele voaste an dupa an, vorba aia: perseverenta este mama intelepciunii! Aveti incredere ca cineva acolo sus va iubeste si faceti ce simtiti chiar daca nu stiti ca este bine sau rau. Macar vor fi alegerile voastre pe care nu aveti cum sa le regretati! Si inca o vorba de duh: 🙂 „mai bine sa regreti ce ai facut decat ce nu ai facut”.

Va doresc un 2017 pe sufletele voastre, oameni frumosi, si va rog din inima sa ma credeti pe cuvant… minunile exista in fiecare zi a vietii noastre!

5246
1

4 Comments

Add Yours
  1. 1
    Marian B.

    La Mulți Ani Fericiți și ție și familiei tale, Alina!!! Cât despre „Sa aveti exact ce va lipseste!” nu cred că-i cea mai „imspirată” urare! 😀 Poate un „Sa aveti exact ce SIMTITI CA va lipseste!” ar fi reflectat exact gândurile tale! 🙂

  2. 3
    Alisa Nicoleta

    Bine le mai zici mai alina ! Pe cat esti de frumoasa fizic pe atat de frumoasa esti si psihic si sufleteste ! Felicitari! Te pup cu drag ! La multi ani pe 2017 !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.