Photoshop detox

8478
104

In ziua de azi orice poza postata pe undeva trebuie sa fie prelucrata, editata, filtrata, etc., sa nu cumva sa se vada vreo imperfectiune. Zilele trecute ma uitam la pozele unora pe Facebook si Instagram si ma minunam cum marea majoritate au ajuns experti in editare foto. Nu vezi nicaieri o suvita stramba, un cos pe fata, un rid, un strop de burtica, nimic.

Drept urmare, mi-am amintit de ultimul shooting la care l-am „tarat” si pe Alin. Cu toate ca o sa ma stranga de gat toti cei care se ocupa de imaginea mea, voi fi „elevul rebel” si voi posta mai jos pozele neprelucrate:

Photo credit: Cristiana Nuta
Her outfit: Razvan Ciobanu
His outfit: Trends by Adina Buzatu

8478
104

9 Comments

Add Yours
 1. 3
  Anca

  Eeeei, dar asta clar este „Bravo, ai stil” – Men Season. Frumoși suneți amândoi; ce Photoshop ar mai trebui?! Bravo amândurora, sunteți o pereche minunată!

 2. 5
  Alisa Nicoleta

  Frumosi! Se vede iubirea adevarata ! Sa ramaneti asa toata viata! 😘 se vede si „fericirea” pe chipul lui Alin ! 😂😂 iar va protesta !

 3. 7
  Alisa Nicoleta

  😂😂😂 imi imaginez ! Am si eu un sot acasa care este „pasionat” si „iubitor” de fotografii! Si am trecut si eu prin momente de genul acesta ! Totul e bine cand se termina cu bine !! P.s. adicq cum vrem noi (femeile) ! 😂😘

 4. 8
  Mioara Gruia

  Sunteti minunati amandoi …si „neprelucrati” 🙂 !!! Doi frumosi cu STIL ! Va sta f bine impreuna ! Pupici !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.